May , %é 2 perc alatt elolvasható.

Mindenki felteszi magának a kérdést, hogy az új, vagy a használt autó éri-e meg jobban. A válasz nem egyszerű, mert mindkét választás mellett és ellen is szólnak érvek, ráadásul ezek egyénenként változnak.

Legtöbbször anyagi kapacitásunk szab határt a döntésnek. Nyilván egy használt autó mellett döntő személynek is vannak jó tapasztalatai. Igaz, hogy az autót már előttünk használta más ember, család.

De cserébe az ár is jóval kedvezőbb, mint egy új autónál. Ha kiválasztottuk a család új kiszemelt járművét, érdemes szinte csak a motorikus hibákra koncentrálni.

A legtöbb ilyen hibát sajnos a kereskedők sok esetben megpróbálják eltitkolni. Bár most már a szigorúbb törvények miatt a vásárlók nagy része védve van. Mindig érdemes olyan személlyel autót nézni, aki ha nem is autószerelő végzettségű, de mindenképp tanáccsal tud ellátni minket. Esetleg a rossz döntésekről lebeszél.

De mi van akkor, ha a kiszemelt járgány műszakilag a legjobb állapotban van, de ha beülünk, akkor nem érezzük magunkat jól benne?

Mi van, ha csak esztétikai problémái vannak az autónak?

Legtöbbször a volt tulaj már nem foglalkozik a belső, elkopott kiegészítőkkel. Úgy van vele, hogy ha az autó műszaki állapota megfelelő, akkor a legmagasabb áron tudja eladni.

Pedig sokszor pár ezer, vagy maximum pár tízezer forinttal a belső állapotát is ki tudjuk pofozni. Ezt érdemes akkor is szem előtt tartani, ha mi szeretnénk lecserélni autónkat. Ha beülünk egy autóba, de azt látjuk, hogy a belső részek sérültek, gyakran elmegy a kedvünk a vásárlástól.

Legtöbb ilyen esztétikai hiba a kulcson lévő szilikon felkopása, a könyöklő pikkelyesedése, az ablakemelő panelek kopása, karcolódása, a sebességváltó szoknya bőrének a hámlása.

Ha tényleg csak ezek a problémáink vannak a kiszemelt járművel, akkor megnyugodhatunk, hiszen a weboldalon a legjobb minőségű kiegészítőket tudjuk megrendelni.

Otthonunkból kényelmesen megrendelhetjük a legjobb minőségű és legkedvezőbb áru kiegészítőket. Az autónk típusa sem lehet akadály, hiszen több mint húsz márka termékei közül válogathatunk.

Buzási Éva
Buzási Éva


Szólj hozzá


A Hírek -ban(ben) is.

Üléshuzat az autóba
Üléshuzat az autóba

Nov , %é 2 perc alatt elolvasható.

ROAD univerzális üléshuzatok
ROAD univerzális üléshuzatok

Oct , %é 1 perc alatt elolvasható.

Tükörlap
Türkörlap

Sep , %é 1 perc alatt elolvasható.