Nem működik az autónk távirányítója? - Peppi.hu

Rohanó világunkban hajlamosak vagyunk megfeledkezni az autónk távirányítójáról. De hogy vesszük észre, ha merül?

Ha távirányítónk egyre közelebbről nyitja csak a járművet, akkor már kezd gyengülni az elem benne. Ha a LED fény már halványabban ég, vagy esetleg már nem is világít, akkor mindenképp esedékesnek kell lennie a cserének. De honnan tudjuk megállapítani, hogy az elem gyenge, vagy esetleg a távirányítónk hibásodott meg?

A legegyszerűbb az, ha a távirányítóval megkeresünk egy órás mestert. Ők speciális műszerekkel, szétszedés nélkül meg tudják mondani, hogy honnan ered a hiba.

A szakszerűtlen szétszedéssel a távirányítón esztétikai sérülést okozhatunk, rosszabb esetben a benne lévő elektronikát is tönkre tehetjük.

Szerencsére már egy elem vásárlásához sem kell órákig a hipermarketek kasszáinál várakozni, hanem ezeket is meg tudjuk rendelni az interneten. Különféle weboldalak segítenek kiigazodni a fajták és márkák között. De van-e okunk megijedni, ha mégsem az elem volt a hibás, hanem a távirányítónkkal van a baj?

„Ami eltud romlani, az el is fog romlani...”

Amikor új autót vásárolunk a márkaképviselet mindig kettő darab kulcsot ad az autónkhoz. Ezek a kulcsok funkcionálisan nem térnek el egymástól. De mi van, ha használtan vásároltuk a gépjárművünket? Gyakran ilyenkor nem is kapunk pótkulcsot. De honnan tudunk új kulcsot szerezni az autónkhoz?

Ha szeretnénk felújítani kulcsunkat, vagy ha kikoptak a gombok, esetleg megrepedt a ház akkor is van megoldás a problémánkra. Otthonunkból, pillanatok alatt tudunk magunknak nyers kulcsot rendelni.

Elérhetőek a mostanában közkedvelt bicskakulcsok is. Ez egy olyan kulcs, amelynek a kulcsprofilja egy gomb megnyomása után ugrik ki, tehát a nyélbe van illesztve.

Amikor  megrongálódtak vagy beszakadtak a nyomógombok, vagy a műanyag, esetleg a gumiréteg kopott le a kulcsházról és már kilátszik a kis mikrokapcsoló, akkor ha nem foglalkozunk vele és tovább nyomkodjuk, később a kulcsunk szinte biztosan mehet a kukába majd. Ilyenkor érdemes lehet egy szilikon tokot is beszereznünk.

aekerufum

aekerufum

] Amoxicillin qdf.kpnn.peppi.hu.ceo.on http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

opociufuvad

opociufuvad

500mg[/url] Buy Amoxicillin Online kyh.udiu.peppi.hu.rpt.ft http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/
iyeweneyeelum

iyeweneyeelum

] Amoxicillin On Line ocf.kojw.peppi.hu.she.lh http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

irulughapejs

irulughapejs

Online[/url] Buy Amoxil lss.wceo.peppi.hu.uut.ho http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/
ejixate

ejixate

] Amoxicillin Online zmo.mjmu.peppi.hu.hdy.zp http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

onenesuheip

onenesuheip

Amoxicillin Online[/url] Amoxicillin beg.yjqr.peppi.hu.xky.dm http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/
elemilakiuj

elemilakiuj

] Buy Amoxicillin Online kce.xzej.peppi.hu.vjp.gr http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

uvunyox

uvunyox

500mg Capsules[/url] Amoxil ayw.igqn.peppi.hu.jyu.pm http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

Írj kommentet