Apr , %é 2 perc alatt elolvasható.

Az ajándékozás egy gesztus, amellyel valakinek kedveskedni akarunk, vagy a tiszteletünk jeléül szeretnénk egy kis figyelmességgel szolgálni neki.

Amikor közeledik a karácsony, egy névnap, születésnap, évforduló, hajlamosak vagyunk napokat, néha heteket tanakodni az ajándék ötleten. Az ajándékozás azonban nemcsak a pénztárca vastagságától függ, hanem tükrözi az ember egyéniségét, érzelmeit, humorát, jellemét, szándékait is.

Manapság divatba jött, hogy pénzt adunk egymásnak egy-egy ilyen alkalommal. Sajnos ennek a megoldásnak mindig keserű a szájíze. Elveszik teljesen a meglepetés szelleme, személytelenné válhat ezzel bármelyik ünnep.

Megoldás lehet egy élmény ajándékozása, egy wellness hétvége, egy vacsora, esetleg akár egy borkóstolás. De ezeknek sokszor borsosabb az ára, mint amit mi megengedhetünk magunknak.

De mit válasszunk ilyenkor? Mit tegyünk, ha csak néhány ezer forintot szeretnénk szánni az ajándékra? Bármelyik üzletben találhatunk olyan dolgokat, amit ha meg is veszünk, és sikerül örömöt okozni vele, akkor sem tartozik a hasznos és tartós ajándékok közé. Bármikor tudunk jókedvet okozni édességgel, virággal. A csoki elfogy, a virág elhervad, és pár hónap múlva még arra sem emlékszünk mit kaptunk, vagy mit adtunk az illetőnek.

Amivel mindig örömet tudunk okozni

Az ajándékozásban az a legszebb, hogy kitalálhatjuk mire vágynak az emberek, megpróbálunk örömet okozni. Az elhamarkodottan vásárolt ajándékkal könnyen kényelmetlen helyzetbe hozhatjuk magunka és barátainkat is.

Nagy valószínűséggel, a munkatársaink, családtagjaink és barátaink nagy része rendelkezik autóval vagy akár motorral. Éppen ezért, egy motoros vagy egy autós kiegészítővel soha nem fogunk mellé.

Kínából ered az a szokás, hogy az autó tulajdonosok apró kiegészítőkkel kezdték el kidíszíteni járművüket. A mai rohanó világunkban nem csak a férfiak azok, akik jobban értékelik ezeket az ötleteket.

Sok nőnek az autója a család tagjává vált, előszeretettel csinosítgatják azt. Minden autó tulajdonost meg tudunk lepni például egyedi kulcstartókkal, telefontartókkal, kartámaszokkal vagy akár matricákkal.

Motoros barátainkról sem szabad megfeledkezni. Egy jól kiválasztott tankpaddal, digitális órával- vagy hőmérővel, egyedi matricákkal biztos örömet tudunk nekik is okozni.

Ezeket a kiegészítőket pedig kényelmesen, otthonunkból is meg tudjuk rendelni. A szállítási idő is pár nap, így időt és energiát spórolunk magunknak.

Buzási Éva
Buzási Éva


2 Válaszok

igazaqayuze
igazaqayuze

Feb , %é

http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ – Amoxicillin Amoxicillin 500mg Capsules gll.gopy.peppi.hu.alk.vr http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

ofaxihniliday
ofaxihniliday

Feb , %é

http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/ – Amoxicillin Online 18 ucy.tzlf.peppi.hu.kke.al http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

Szólj hozzá


A Hírek -ban(ben) is.

Üléshuzat az autóba
Üléshuzat az autóba

Nov , %é 2 perc alatt elolvasható.

ROAD univerzális üléshuzatok
ROAD univerzális üléshuzatok

Oct , %é 1 perc alatt elolvasható.

Tükörlap
Türkörlap

Sep , %é 1 perc alatt elolvasható.