Rólunk

Ismerd meg csapatunkat

Cégünk múltja csak 2019-re nyúlik vissza, mikor a Peppi egy egyszemélyes cégként jött létre. Kezdetben csupán autókulcsházak, szilikontokok forgalmazásával foglalkozott. A vásárlói visszajelzések, s személyes tapasztalatok alapján azonban ez egyhamar megváltozni látszott, mára pedig már csak a múlt, mind a termékek, mind a létszám tekintetében.

3 év alatt 12 új munkatárs csatlakozott a korábban egyszemélyes "csapathoz" (külön köszönet a feleségemnek a támogatásért :) ), s segítik szorgos munkájukkal azóta is a Peppi fejlődését. Az eredetileg 20 m2-es garzont pedig mostanra egy több, mint 1.000 m2-es raktárra cseréltük, hogy elegendő helyet biztosítsunk a saját Pécsi raktárunkon lévő, több mint 12.000 különböző autóskiegészítőnek és alkatrésznek.

A már így is széles kínálattal büszkélkedő webáruházunk napról napra bővül újabbnál újabb termékekkel, hisz minden nap azon munkálkodunk, hogy az általunk kínált termékkategóriák minél szélesebb körben váljanak elérhetővé a vásárlóink számára, mindezt garantáltan elérhető áron.

Fiatalos csapatunk mindenben naprakész, s a kedvező ár mellett a minőséget gondosan szemelőtt tartva igyekszik minden vásárlói igényt kielégíteni.

A logisztikát teljes egészében saját kézben tartjuk, hogy még pontosabban, még nagyobb odafigyeléssel tudjuk biztosítani azt a minőséget, melyet eddig is, s ezután is képviselni szeretnénk. Ezért is kivitelezhető az, hogy minden délután 1 óráig -azaz 13:00-ig- leadott rendelést még aznap összekészítünk, és átadunk a futárszolgálat számára, a mihamarabbi kézbesítés érdekében.

Fontosnak tartjuk cégünk folyamatos fejlődését, ezért mindig újabb célokat tűzünk ki magunk elé, hogy az idő előrehaladtával, reményeink szerint a lehető leghamarabb, egyre többet és jobbat nyújthassunk.
S habár tudjuk, a határ a csillagos ég, mi jelenleg megelégszünk a következő nagyobb lépcsőfokkal, mely a horvát terjeszkedést foglalja magában.

Hure Petar
-Peppi csapata-