May , %é 2 perc alatt elolvasható.

Autóink kopott, lelakott hatását az utastérben legtöbbször a sokat érintett bőr felületek elnyüvése okozza. Ilyen a hámló kormány és váltógomb, a szakadozott váltószoknya, és persze a kifényesedett, napfény gyalázta kézifékkar.

Ezek helyrehozatala, még egy új darabbal, sem vetekszik egy tankolás költségéhez képest sem. Nem minden esetben kell azonnal kárpitoshoz vinni autónkat. Ezeket a bőr felületeket mi is ki tudjuk cserélni.

Legyen szó akármilyen típusú autóról, a peppi weboldalán közel 25 autó márka közül válogathat. Ezeken belül is külön kategóriákba szedve találunk meg minden kiegészítőt autónkhoz.

A legtöbb autóban bőr hatású, műbőr alapanyagból készültek ezek a kiegészítők. Bármennyire is vigyázunk rájuk, egy idő után kikopnak, és ami a legcsúnyább látvány, amikor elkezdenek berepedezni, a bőr lepereg.

Nagyon sok pénzt spórolhatunk magunknak, ha a weboldalról megrendeljük az új gyűrődésmentes műbőr váltószoknyánkat. Pár munkanapon belül kezünkben is tarthatjuk a kiszemelt kiegészítőt.

Mivel a peppi.hu több eszköz együttes rendelése során nem számol fel plusz szállítási költséget, ezért megéri egyszerre megrendelni ezeket a bőr kiegészítőket.

Mikor éri meg lecserélni?

Igazából akkor, amikor minket már kellően zavar a bőr kopása, repedezése. Legtöbbször az eladni kívánt autónkon érdemes még ezeket utoljára lecserélni, mert nagyon sokat dob az autó esztétikai kinézetén, így az árán is.

Mi is szívesebben ülünk be egy olyan autóba, ahol a váltószoknyára szemmel láthatóan költöttek. Gyakran találunk a piacon olyan autót, amit szeretnénk megvásárolni, de ezek a kiegészítők csúnya állapotban vannak.

Ilyenkor is legjobb megoldás, ha mi szerzünk be ilyen tartozékokat. Ha kicsit leleményesebbek vagyunk, akár a kopásokra hivatkozva alkudni is tudunk az árból. Érdemes lehet ezt figyelembe venni az eladáskor, hiszen nagy valószínűséggel nagyobb kereslet lesz egy olyan autóra, amelybe belekukkantva látszik, hogy szép, szinte új állapotban van.

Buzási Éva
Buzási Éva


1 Válasz

Balogh Zsolt
Balogh Zsolt

Jun , %é

Daewoo lanoshoz kellene van?

Szólj hozzá


A Hírek -ban(ben) is.

Üléshuzat az autóba
Üléshuzat az autóba

Nov , %é 2 perc alatt elolvasható.

ROAD univerzális üléshuzatok
ROAD univerzális üléshuzatok

Oct , %é 1 perc alatt elolvasható.

Tükörlap
Türkörlap

Sep , %é 1 perc alatt elolvasható.