Jun , %é 2 perc alatt elolvasható.

A legtöbb autótulajdonos néhány egyszerű kiegészítő beszerzésével rendkívüli módon megkönnyítheti az autóban eltöltött óráit, ha az alábbiakat áttanulmányozza, hiszen az állandóan fejlődő vásárlói igényeket buzgón igyekszik ellátni az autós piac.

Egy szakszerűen felragasztott, magas minőséget képviselő autófólia, matrica például számos problémára megoldást kínál. Védelmet nyújt az ablakokon beáramló meleg és az UV-sugárzás ellen is. Az autós kiegészítők listáján nem kérdés, hogy az autós töltő is helyet kap. A hagyományos szivargyújtós töltőkön túl olyan USB-csatlakozós verziókat is találunk a piacon, amelyekkel egyszerre több készüléket is tölthetünk menet közben.

Ma már a legtöbb gyártó beépíti a könyöklőket a kocsikba, de ha nincs, akkor irány a weboldal. Az utángyártott típusok is nagyon jók, leszámítva a színegyezőséget, de a hosszú utakon meghálálja ezt az ízlés elleni merényletet.

Nagyon hasznos, és nem utolsósorban tárolni is tudunk benne dolgokat. Többórás vezetéskor szintén elengedhetetlen eszköz az utólagos deréktámasz is.

Választékok

A fedélzeti kamera rendkívül hasznos találmány, amely többek között vitás esetek eldöntésére alkalmas. Igen olcsón lehet HD minőségben rögzítő típusokat venni. Ahhoz, hogy a kamerát, telefont, GPS-t kényelmesen tudjuk tárolni, a weboldalon beszerezhetőek különböző fajtájú és formájú mobil tartó eszközök is.

Ha az autónk műszaki állapota rendben van, érdemes az esztétikára is figyelmet fordítani. Nem csak a jármű értékét növeljük ezzel, hanem sokkal komfortosabban érezhetjük magunkat benne, Hiszen egy kopott váltószoknyát, vagy egy lepattogott váltót egyszerűen és rendkívül kedvező áron beszerezhetjük.

Ilyenekre vágyunk, de nincs időnk hosszú órákat különböző tuning boltokban válogatni? A peppi.hu weboldalon külön kategóriákra szedve találunk meg sokféle kiegészítőt.

Keresési funkciónak köszönhetően nem kell több száz termék közül kiválasztani a kedvünkre valót. Kényelmesen vásárolhatunk akár magunknak, akár ajándékba könyöktámaszokat, szilikon bicskakulcsokat, matricákat akár motoros ismerőseinknek is.

Buzási Éva
Buzási Éva


Szólj hozzá


A Hírek -ban(ben) is.

Üléshuzat az autóba
Üléshuzat az autóba

Nov , %é 2 perc alatt elolvasható.

ROAD univerzális üléshuzatok
ROAD univerzális üléshuzatok

Oct , %é 1 perc alatt elolvasható.

Tükörlap
Türkörlap

Sep , %é 1 perc alatt elolvasható.