Kamionok díszítése

Kamionok díszítése

szerkesztette Hure Petar

A kamionsofőré az egyik legnehezebb munka. Vannak azonban, akik nem csak munkaként tekintenek rá: ez a szenvedélyük, és a kockázatok ellenére büszkén járják az országok útjait. A kamionozás szabadság és rabság egyszerre.

Az országút munkásaival kapcsolatban nagyon sok efféle sztereotípiánk van. Kamionosok? E szó hallatán sokan azt mondják, hogy az egy külön faj, terhelik az utakat, feltartják a forgalmat, nagy, feketén füstölgő dízelzabáló szörnyetegek volánja mögött túlhajtás miatt elalszanak, balesetet okoznak, bejönnek a városba, veszélyesen ráállnak az araszoló forgalomban a kisautókra.

Érdemes őket végignézni, hogy ne csak azt lássuk a kamionosokból, amikor púposra pakolva, lassan haladva feltartják a forgalmat, vagy amikor éppen egymást előzik végtelennek tűnő perceken keresztül. Hanem ahogy főznek, pihennek, vagy éppen arra várnak, hogy újra útra kellhessenek.

Például az imént felsorolt negatív sztereotípiák keringenek az emberek egy részének fejében, de az éremnek van egy másik oldala is, így két kamionossal megfordítottuk, hogy lássuk, mi rejlik a dolgok mögött, szétoszlatható-e a fekete dízelfüst a 40 tonnás szörnyetegek körül. Gyakran gondolunk úgy egy kamionosra, hogy igénytelen, csajozik, egészségtelenül él.

Apró ajándékok a komfortosabb életért

Pedig ez nagyon nagyon ritka csak. A kamionosok nagy része a jó kereseti lehetőség miatt vállalja ezt az egyébként kényelmetlen életet.

Országról országra járva szállítanak különböző termékeket. De bizony nekik is kijár a kényelem és az esztétikus berendezés a kamionba. Hiszen ezek a sofőrök a kamionok fülkéiben élik az életüket. Itt alszanak, esznek, dolgoznak. Rengeteg hasznos kamionos kelléket megvásárolnak maguknak, amivel egy csepp kényelmet tudnak csempészni a hosszú utak idejére.

Ha van ilyen áruszállítással foglalkozó ismerősünk, rokonunk érdemes a Peppi oldalán körülnézni, hiszen nagyon sok apró ajándékkal tudjuk őket meglepni. Nagy sikert arat a led rendszámtábla világítás.

Az oldalon találhatunk ezenkívül könyöklőket, kapcsológombokat, szilikon tokokat a kulcsnak, váltószoknyát és váltógombot is. Minden kamionos örülni fog ezeknek a dolgoknak, hiszen ők is szeretik a szépet és jót.

Szólj hozzá

$1 Nap
$2 Óra
$3 Perc
$4 Másodperc
{"en":"New","fr":"Nouveau"} {"en":"Best Selling","fr":"Best Selling"}