Apró trükkök egy autókereskedő vásárlónktól - Peppi.hu

Egy autókereskedő vásárlónk osztott meg velünk néhány trükköt, amelyet ő alkalmaz a mindennapi munkája során. Jöjjön akkor az ő írása.

Immáron 12 éve van tulajdonomban egy autókereskedés. Rengeteg rosszat lehet rólunk olvasni, hallani. De legtöbbször ezek ma már alaptalanok.

Régebben valóban sokaknak volt lehetősége a kilométerórákkal való trükközésre, de a mai világban ezeket egyre szigorúbban ellenőrzik és így szerencsére elkezdtek kikopni ezek a kereskedők.

Persze így is vannak apró trükkök, amikkel tudunk javítani az átvett jármű értékén. Legtöbb kereskedésbe úgy kerülnek az autók, hogy megunták őket, vagy csak le akarják cserélni egy nagyobbra, tágasabbra.

Minden autó átvételkor a műszaki állapot felmérés után van egy esztétikai felmérés is. Hiszen nyilván olcsóbban veszünk át egy szétdohányzott, belülről foltos, mocskos autót, mint egy jól karban tartottat.

Ilyenkor jogosan jön a feltételezés, hogy min van a haszon nekünk? Tehát átveszünk egy lelakott belsővel átadott autót. Ekkor jönnek a fent említett trükkök is. Minden esetben egy teljes körű takarításra van szükség ahol az autó kárpitját is kitakarítja egy szakember. Ilyenkor már a nikotin szag nagy részétől megszabadulunk, de sajnos kijelenthetem, hogy teljesen sosem fogunk megszabadulni ettől a jellegzetes szagtól.

Mindent a Peppi oldaláról szerzek be

A belő takarítás után jöhetnek a belső kopó tárgyak cseréje. Ilyen például a könyöklő. Ezek csak nagyon ritka esetekben vannak kicserélve, legtöbbször felpattogott rajtuk a bőr, vagy már teljesen le is hámlott róluk.

A Peppi oldalán számtalan autóhoz való könyöklő beszerezhető. A következő esztétikai problémát mindig a váltószoknya okozza. Ha kinézetre ugyanolyan állapotban van, mint a könyöklő, akkor azt is érdemes kicserélni.

Aztán ott vannak a kapcsológombok, az eladónak fogalma sincs róla, hogy ezeket is lehet cserélni. Az oldalon minden autótípusnak megfelelő kapcsológombot belehet szerezni, sőt komplett kapcsoló panelek is rendelkezésünkre állnak ilyenkor.

Ha a kulcs elöregedett, érdemes beszerezi egy új, nyerskulcsot és már azzal átadni az új tulajnak. Szóval ezek lennének azok a kisebb ráfordítások, amikkel bizony sokat tudunk emelni a gépjármű értékén.

xacatodeqoti

xacatodeqoti

Amoxicillin[/url] Amoxicillin 500 Mg pam.drjq.peppi.hu.wpv.qv http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/
hejeowloyedi

hejeowloyedi

Amoxicillin[/url] Buy Amoxicillin Online zha.ejij.peppi.hu.wnr.hv http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/
axewudom

axewudom

] Buy Amoxicillin rnr.ijvh.peppi.hu.oaw.zk http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

iyojiyeei

iyojiyeei

Online[/url] Buy Amoxicillin nig.uikp.peppi.hu.gbg.os http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

Írj kommentet