Ingyenes szállítás 30.000ft FELETT!

0

A kosarad üres

Jul , %é 2 Olvasási idő (perc)

Ha elveszett a kulcsod és pótkulcs sincs a kocsihoz, az első reakció általában a pánik, majd jön az önmarcangolás: „Miért is nem szereztem be egy másik kulcsot korábban?”

Ez az eső után köpönyeg esete, most már ne rágd magad ezen. Ha tényleg semmi remény nem maradt arra, hogy valahol az egyik fiók mélyén megtaláld az autód pótkulcsát, akkor kénytelen leszel egy végső megoldáshoz folyamodni és „kulcs nélkül kulcsot másoltatni”. Lehetetlennek hangzik, mint a feladványok az okos lány meséjében, de nem az.

A másolási eljárással készült kulccsal nyithatóvá válnak az ajtók és be tudod indítani az autódat is. Általában ez a leginkább pénztárcakímélő megoldás, egyben a legkevésbé biztonságos is! Ebben az esetben ugyanis az eredeti kulcs nem lesz letiltva, és ha valaki megtalálja, ugyanúgy tudja majd használni, mintha mi sem történt volna. Vagyis simán elhajthat az autóddal.

Új kulcsházak szinte minden autó típushoz rendelhetőek a weboldalon. Ha szeretnéd felújítani kulcsodat, ha kikoptak a gombok, megrepedt a ház akkor nálunk megtalálod a felújításhoz szükséges kulcsot, a legjobb árakon és gyors 1-2 munkanapos házhoz szállítással. Ráadásul kaphatóak szilikon kulcstokok is az oldalon.

Autókulcs másolással előzd meg a bajt, legyen egy pótkulcsod!

Ha sikerült beszereznünk az új kocsi kulcsunkat, érdemes tanulni a hibánkból és még frissen csináltatni egy pótkulcsot is magunknak.

Hogy mi ennek a pontos menete? A Peppi oldalán válasszuk ki a megfelelő típusú kulcsot, amit rendeléstől számítva 1-2 munkanapon belül át is tudunk venni.

Miután nálunk van az új nyerskulcs csak annyi a dolgunk, hogy egy erre a területre szakosodott embert, műhelyt keressünk. Ahol az eredeti kulcs mintáját egy speciális géppel az új kulcsba marják.

Igazából ennyi az egész. Nem kerül sok pénzbe, nem kell rászánni sok időt, mégis életmentő lehet, amikor az eredeti kulcsunkat elhagyjuk.

Érdemes egy olyan helyen tárolni ezeket a pótkulcsokat, amit ritkábban használunk, és segítség lesz, ha a család minden tagjának elmondjuk ezt a rejtek helyet, hiszen baj esetén nekik sem kell felforgatni a lakást a pótkulcs miatt.

Hure Petar
Hure Petar


Szólj hozzá


A Hírek -ban(ben) is.

könyöklő
Könyöklő az autómba? IGEN!

May , %é 2 Olvasási idő (perc)

váltószoknya keret
A váltószoknya és a váltószoknya keret cseréje

Oct , %é 2 Olvasási idő (perc)

Minden autó életében eljön az az idő, amikor a kopó alkatrészek elhasználódnak és cserélni szükséges őket. Ez autótípusonként és használati gyakoriságtól függően változó, azonban előbb utóbb a kopó alkatrészek cseréje nélkülözhetetlen.
Renault kulcs 1 gombos kulcsház
Renault 1 gombos kulcsház cseréje

Sep , %é 1 Olvasási idő (perc)

Nem tudod hogyan kell kinyitni Renault kulcsodat?

Képes leírásunk segítséget nyújt abban, hogyan tudod szétszedni a kulcsházat és kicserélni a benne található elemet, valamint a kulcsszárat.