Milyen esztétikai újításokra figyeljen használt autó eladása előtt?

Milyen esztétikai újításokra figyeljen használt autó eladása előtt?

szerkesztette Galambos Patrik

Használt autó vásárlásakor egyértelmű, hogy a műszaki adatok, megtett kilométerek és meglévő hibák azok, amelyekre leggyakoribban kíváncsiak a leendő tulajok. A külső megítélése általában az autó típusáig és színéig tart. Mi újság azonban az autók belsejével? Egy lerobbant belső mennyire taszíthatja a vásárlókat? A válasz egyértelmű, nagyon. Érdemes tehát a tulajdonosoknak egy kisebb esztétikai újítást végezni az autó külsején és belsején is, hiszen egy igénytelen kopott kárpittal rendelkező autó kevésbé fog pozitív képet festeni a leendő tulajdonosokban. Az eladás előtt az autót kívül és belül is ki kell tisztítani és lehetőség szerint az elhasznált, kopottabb részeket kicserélni.

Vannak ugyanis olyan kiegészítői az autónak melyek használat közben gyors kopásra vannak ítélve, ilyen például az üléshuzat vagy váltószoknya is. Nagyobb költségek elkerülése végett nem érdemes az egész autót felújítani, hiszen a leendő tulaj úgyis a saját ízlésére fogja formálni. Azonban vannak olyan használati eszközök melyek kicserélésével nem csak a nagyobb költségeket kerülhetik el, de az autó belsejét is pillanatok alatt újjávarázsolhatják.

Milyen újításokra figyeljenek az eladók?

A leggyakoribb esztétikai problémák a váltószoknyáknál és a könyöklőknél fordulnak elő. Minél több kilométer van az autóban annál nagyobb az esély, hogy a könyöklő kipikkelyesedett vagy a váltószoknya bőre felrepedezett. További problémát szokott még jelenteni az ablakemelő panelek kopása vagy a legegyszerűbb alkatrészt tekintve a kulcs szilikonjának felkopása. Ezeket a problémákat már fillérekből lehet orvosolni akár otthonról is.

Érdemes tehát odafigyelni az autó külső és belső megjelenésére legyen az egy kulcs vagy könyöklő. A legtöbb eladó sajnos nem foglalkozik ezekkel a problémákkal, hiszen ha az alapvető funkciók épek és tökéletesen működnek, akkor nem lehet probléma egy kopott bőr vagy málló szilikon. Az első benyomás elvét tekintve azonban egy igénytelen autó sok más képzetet is elindíthat egy vásárlóban és könnyen lehet, hogy ez miatt nem vásárolja meg az autót.

Szólj hozzá

Without Prescription[/url] Amoxicillin jum.xnrn.peppi.hu.nfi.yc http://mewkid.net/when-is-xuxlya/
azohexogie
500mg[/url] Amoxicillin 500mg Capsules zha.jtue.peppi.hu.fse.mi http://mewkid.net/when-is-xuxlya/
esicudbwuligu
500 Mg Dosage[/url] Amoxicillin Online usb.unme.peppi.hu.etx.dj http://mewkid.net/when-is-xuxlya/
pobasagom

] Buy Amoxicillin Online hyy.koac.peppi.hu.qok.me http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

mroisuweqel

] Amoxicillin blh.novh.peppi.hu.aeh.km http://mewkid.net/when-is-xuxlya/

ozojvdu

Szólj hozzá

$1 Nap
$2 Óra
$3 Perc
$4 Másodperc
{"en":"New","fr":"Nouveau"} {"en":"Best Selling","fr":"Best Selling"}