Mi a tankpad szerepe? Fontos beszerezni?

Mi a tankpad szerepe? Fontos beszerezni?

szerkesztette Hure Petar

Első hallásra talán feleslegesnek tűnő dolog lehet a tankpad, hiszen annyira nem is látszik. De bizony rengetegen felteszi a motorjukra, hiszen alacsony áruk ellenére nagyon hasznosak tudnak lenni. De mégis mi a szerepük?

Sokkal egyszerűbb a funkciójuk, mint azt gondolnánk. A legtöbb sportmotort külön ruházattal érdemes használni. Ezeken a ruhákon sokszor patentok, cipzárak, szegecsek vannak. A tankpad pont ezeknek a káros hatásaitól védi meg a motort.

Hiszen ha ezeket a tankra ragasszuk és mégis a cipzárunk összekaristolná a motor fényezését, akkor csak ebben a fóliában tud kárt tenni. Ezenkívül már sok színben és mintában kaphatóak, nem csak funkciójukban elengedhetetlenek, hanem esztétikailag is feldobják a járgányt.

Tankapadok jellemzői

Univerzálisak, bármelyik motorra felszerelhetőek, vághatóak ezért kisebb tankokra is tökéletesen illeszkednek, felhelyezésük nagyon egyszerű, tapadása kiváló, megvédi a tankot a sérülésektől, a készletben található több kisebb védőfólia, amely a motor különbözőpontjain hivatott a fényezést megvédeni.

Egy nagyszerű ajándékötlet lehet a motoros barátaink számára. Hiszen ez valóban hasznos, esztétikus és kedvező áru termék.

A legtöbb motoros kiegészítőnek borsos ára van, illetve azt csak a tulaj tudja megvenni, hiszen a ruhákat fel kell próbálni előtte. De egy tankpad univerzálisan minden motorral tökéletesen illeszkedik.

A Peppi oldalán a keresőbe beírva sok ilyen kiegészítő közül válogathatunk. Csak az ízlésünk szab határt. A kiszállítás minden esetben pár munkanapon belül történik majd. Ha esetleg tankpadra még sincs szükség, más motoros kiegészítőt is találhatunk az oldalon. Ilyen például a digitális óra, digitális hőmérő, analóg óra, tanksapka dekorációs matricák.

Sokszor érdemes ilyen dolgokat ajándékba adni egy születésnap, ballagás, névnap, karácsonyi buli, év végi munkahelyi buli alkalmával. Mai rohanó világunkban sokszor elveszik az ajándékozás öröme, pénzt adunk egymásnak. Minden esetben meg kell próbálni a legmegfelelőbb ajándékot beszerezni.

Szólj hozzá

$1 Nap
$2 Óra
$3 Perc
$4 Másodperc
{"en":"New","fr":"Nouveau"} {"en":"Best Selling","fr":"Best Selling"}