Legjobb ajándék ötletek ballagásra

Legjobb ajándék ötletek ballagásra

szerkesztette Hure Petar

Itt van a ballagások ideje. Mindig gondban vagyunk az ajándékokkal. A megfelelő ajándék kiválasztása sokaknak problémát okozhat, senki nem szeret olyan ajándékot adni, ami nem fog tetszeni annak, akit megajándékozunk vele. Nem csak rossz érzés, hanem pénzkidobás is.

Sokan csak bemennek egy boltba, ráböknek valamire, és azt ajándékozzák oda másoknak, mindenfelé gondolkodás nélkül. Sok esetben ilyenkor borítékhoz nyúlnak, esetleg képeslapba rejtik a pénzt és kicsit szégyenkezve nyújtják át a ballagó diáknak. Szégyenkezve, hiszen mi is tudjuk, hogy kis agyalással, kreativitással a pénz helyett valami maradandó meglepetést is vehettünk volna.

Bár a fiatalok örülnek a pénznek, azt leggyakrabban az előttük álló nyáron el is költik, akár jelentéktelen dolgokra. Elmennek bulizni, dohányoznak, PC játékokat vesznek belőle. Aztán 1 év múlva fogalmuk sem lesz mit kaptak a ballagásra.

Persze azt sem állítjuk, hogy a virágcsokor, arany lánc, fülbevaló- kombó a legjobb ötlet. Hiszen nekünk egészen más az ízlésünk, mint a ballagó diáknak. De akkor mégis mit válasszunk?

Ballagás közeledtével érdemes a Peppi.hu-n körbe nézni. A mai kornak megfelelő, fiataloknak kitalált ajándék ötleteket találunk itt. Melyik fiatal ne vágyna egy autóra, vagy motorra? Esetleg ha a szerencsésebbek közé tartozik, akkor örökölt, kapott már egyet. Csak igazán kevés család engedheti/ engedi meg magának, hogy teljesen új autót vásároljon a gyereknek.

Ezek az az autók általában használt gépjárművek. Amik ha motorikusan jól is teljesítenek, biztosan egy kis csinosítgatás rájuk férne.

Melyik fiatal ne örülne egy új kulcsháznak, kulcstartónak, szilikon vagy bőr toknak a kulcshoz, váltószoknyának, váltógombnak vagy épp egy telefontartónak? Ezek mind beszerezhető áron megtalálhatóak a Peppi oldalán. Sőt motoros, vagy autószerelő diákokat is megtudunk lepni tankpadokkal vagy épp autódiagnosztikai kellélekkel. Érdemes egy kis időt rááldozni, felkutatni a lehető leghasznosabb dolgokat.

Szólj hozzá

$1 Nap
$2 Óra
$3 Perc
$4 Másodperc
{"en":"New","fr":"Nouveau"} {"en":"Best Selling","fr":"Best Selling"}