Könyöktámaszok teszik teljesebbé az autónk kényelmét - Peppi.hu

A személygépjárműkben számos autós felszerelés és kiegészítő kap helyet, amivel komfortosabbá tehetjük az utazást, legyen szó akár egy rövidebb városi autókázásról vagy egy hosszabb autós túráról.

Ilyen fontosabb autós kiegészítő az elakadásjelző, a tartóbak, a benzines kanna, az elsősegély felszerelés, a kerékkulcs, a lábtörlőkészlet, az adalékanyagok és folyadékok, a vontatókötél, az emelő trapéz, a kapaszkodók és a könyöktámaszok is.

Ezek a kiegészítők sokszor a kényelem mellett a biztonságunkat is szolgálják észrevehetetlenül az utazásunk során. Érdemes tehát mindent beszerezni belőlük, hiszen nem is gondolnánk, mennyivel komplexebbé teszik az utazás kényelmét.

A könyöklők például a vezetők és az utasok számára is extra komfortot biztosítanak, ezért érdemes őket beszereltetni a Škoda, az Audi, a Ford, a VolsWagen és a Peugeout autóinkba is. A peppi.hu kínálatában mindenki megtalálja ezeknek az autótípusoknak a legjobb darabjait, elérhető áron.

Kényelmes, biztonságos és esztétikus is egyben

Az autókba beszerelhető könyök támaszok fekete szövet vagy textilbőr borítással készülnek és praktikus tároló rekesszel is rendelkeznek.

A márkaspecifikus kialakítás miatt maximálisan kompatibilisek az adott autómárka modelljeihez és stílusához, nem úgy, mint az utángyártott, név nélküli, univerzális változatok. Ezek a könyöktámaszok felhajthatóak, könnyen rögzíthetőek és nagy teherbírással rendelkeznek. Dőlésszögük állítható és egyes típusok előnye még, hogy pohártartó is tartozik hozzájuk.

A kartámasz beszereléséhez alapvető műszaki ismeretekre lesz szükség vagy autószerelő segítségére. Érdemes már előre felmérni, hogy hová szeretnénk majd helyezni a könyöktámaszt, és ha a csomagban található csavarok segítségével nem sikerül megoldanunk a beszerelést, keressünk fel egy szakembert.

Az autónk így nem csak kényelmes és biztonságos, de stílusos is lesz egyben. A komfortosabb utazás miatt egyszerre akár nagyobb táv is megtehetővé válik azonos járműben a vezető és az utazó számára is.

Szilasi Gyula

Szilasi Gyula

Üdvözlöm..
Én egy ilyen típusú könyöklőt rendeltem csak Fiat Grande Puntohoz valót, és amikor megérkezett azt tapasztaltam hogy a csomagban nem megfelelő hozzá való csavarokat mellékelték..
Továbbá semmilyen útmutatót nem küldtek külön kérésemre se..

Írj kommentet