Ezek a leghasznosabb és legpraktikusabb autós kiegészítők!

Ezek a leghasznosabb és legpraktikusabb autós kiegészítők!

szerkesztette Buzási Éva

Annak, aki naponta akár több órát is az autóban ül, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kényelemben tölti el ezt az időt.

Van, aki a munkája miatt kényszerül autóba, de sokan vannak, akiknek egyszerűen az utazás, és az autókázás a hobbijuk. Az autós kiegészítők között szerencsére hatalmas a választék, van, ami igen csak meg tudja könnyíteni, mind a vezetést, mind a kocsiban ülést, de van, ami egyesek szerint már a luxuskategóriát súrolja.

Ne csak kényelmes, hanem biztonságos is legyen a vezetés!

A nappali menetfény lehet akár gyári, akár utólagosan beszerelt, akármelyikről is legyen szó, az biztos, hogy a sofőr egyik legjobb barátja.

Lényegesen le tudja csökkenteni a fogyasztást, hiszen az 55 wattos tompított fény helyett csupán 5-10 wattot használ. Emellett fontos lehet azért is, mert ennek köszönhetően jelentős mértékben nő a jármű láthatósága, főleg az igen korszerű, kék színű menetfény esetében.

Rengeteg autó esetében manapság már teljesen alap felszereltségnek számít a könyöklő, amely egyértelműen a sofőr kényelmét szolgálja a vezetés során. Ha az Ön autójába nincs gyárilag beszerelve, talán érdemes lehet elgondolkozni a beszerezésén!

Az, aki sokat vezet, és sok időt tölt az autójában, a későbbiekben még biztosan hálás lesz ezért a kiegészítőért, hiszen ennek köszönhetően a vezetés sokkal kényelmesebbé fog válni. Főleg egy hosszú autókázás után szoktunk derékfájással, hátfájással kiszállni a volán mögül. Ez azért van, mert hanyag tartással ültünk sok órán keresztül, ami megterhelte az izmainkat, és ízületeinket.

Az ilyen hosszú, többórás autókázás esetén a könyöktámasz mellett igen praktikus lehet még a deréktámasz is, amely folyamatosan alá tudja támasztani a sofőr derekát, így a vezetés egyértelműen komfortosabbá tud válni.

A tolatóradar vagy a tolatókamera az egyik legnépszerűbb eszköz az autós kiegészítők körében. A segítségükkel nem csak egyszerűbb, de biztonságosabb is lesz a vezetés.

Rendkívül hasznos szerkezet, különösen jól tud jönni az olyan szűkebb parkolóhelyeken, ahova más módon esetleg be sem tudnánk parkolni talán. A legnagyobb autógyártók éppen ezért már sokszor a jármű orrába is beszokták építeni őket, így nagymértékben meg tudják könnyíteni számunkra a vezetést és természetesen a parkolást is!

Szólj hozzá

$1 Nap
$2 Óra
$3 Perc
$4 Másodperc
{"en":"New","fr":"Nouveau"} {"en":"Best Selling","fr":"Best Selling"}