Apr , %é 2 perc alatt elolvasható.

Az előző bejegyzésben megnéztük a leghasznosabb autós kiegészítőket, így úgy illik, hogy a motorosok se maradjanak ki a sorból. Jöjjenek hát a leghasznosabb motoros kiegészítők!

Egy jól működő, praktikus motoros felszerelés vagy kiegészítő sok esetben akár életet is menthet! Ne csak arra figyeljünk, hogy egy motoros ruhában, vagy bukósisakban jól is nézzünk ki, hanem arra is, hogy az adott dolog megfelelő minőségű is legyen.

A különböző koponyasérülések elkerülése érdekében a legfontosabb, hogy megfelelő méretű, és minőségű bukósisakot vásároljunk, amely egy baleset során az életünket is meg tudja menteni. Emellett azonban rengeteg olyan kiegészítő létezik még, amely biztonságosabbá, és egyszerűbbé tudja tenni a motorozást.

Egy motoros kiegészítő praktikus és hasznos is egyben!

Igen sokan kedvelnek motorozás közben motoros csizmát viselni, hiszen ezek a legtöbb esetben vízállóak, és csúszásgátló gumitalppal vannak ellátva, ennek köszönhetően a zord időjárási viszonyok közben megtud minket védeni a csapadéktól és a hidegtől.

Ezenkívül találhatunk olyan csizmát is, amely fényvisszaverő sávval van ellátva, és egy tépőzáras megoldásnak hála állítható a csizma bősége is a különböző lábméretekre.

Hasonlóan hasznos lehet a motoros esőruha, amely teljesen megtud védeni minket az esőtől, ha elkap minket egy hirtelen jött vihar.

Egy motoros felszerelése közül se hiányozhatnak a motoros szemüvegek, amelyek strapabíróak, karc, és kopásállóak, kényelmesen a bukósisak alatt viselhetőek, és megvédenek a káros UV sugarak ellen.

A motoros óráknak köszönhetően egy pillanat alatt megtudjuk a pontos időt, vagy akár a hőmérsékletet is, nincs szükség arra, hogy megálljunk, és előkeressük a telefonunkat. A digitális óra, vagy hőmérő praktikusan feltehető a motorra, kis helyet foglal, mégis jól jön, ha sietünk valahova.

Ha azonban jobban szeretjük a régimódi dolgokat, a digitális óra helyett választhatunk egy esztétikus analóg motoros órát is akár, amely a motor elegáns dísze is lehet.

Ezek mellett vásárolhatunk járgányunkra különböző méretű és mintájú motoros tanksapka dekorációs matricát is, amely Carbon hatással rendelkezik, felhelyezése pedig pofon egyszerű, hiszen öntapadós.

Buzási Éva
Buzási Éva


4 Válaszok

axuqitebarim
axuqitebarim

Jan , %é

] Amoxicillin Online edj.llif.peppi.hu.xwb.am http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

jodoxeezeaqda
jodoxeezeaqda

Jan , %é

Amoxicillin[/url] Amoxicillin 500mg Capsules epk.uujh.peppi.hu.rji.kw http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/
amojewodare
amojewodare

Jan , %é

500 Mg[/url] Amoxicillin ouv.wbhn.peppi.hu.obm.ok http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/
oeziauziwon
oeziauziwon

Jan , %é

Amoxicillin Online[/url] Amoxicillin 500 Mg kdj.twea.peppi.hu.jfq.zy http://mewkid.net/when-is-xuxlya3/

Szólj hozzá


A Hírek -ban(ben) is.

Üléshuzat az autóba
Üléshuzat az autóba

Nov , %é 2 perc alatt elolvasható.

ROAD univerzális üléshuzatok
ROAD univerzális üléshuzatok

Oct , %é 1 perc alatt elolvasható.

Tükörlap
Türkörlap

Sep , %é 1 perc alatt elolvasható.