Ingyenes szállítás 30.000ft FELETT!

0

A kosarad üres

Apr , %é 2 Olvasási idő (perc)

Ha Önnek is majdnem minden reggel úgy indul, hogy a slusszkulcsot keresi, vagy más családtagja szegezi Önnek a - nem láttad véletlenül… - kérdést, akkor érdemes továbbolvasnia.

Az egyik leggyakrabban keresett tárgyak egyike a kulcs, legyen az lakás vagy autó kulcs. A rengeteg stressz, rohanás mind-mind megviselik és szétosztják az agy munkálatait.

Nem csoda, ha hirtelen nem emlékszik rá, hova is tette le a keresendő tárgyat. A figyelemnek sokszor elég annyi, hogy az ajtón való belépéskor valaki ráköszön az emberre, a test már cselekszik (adott esetben valahova lerakja a kulcsot, telefont stb.), de a figyelem még a köszönő félen van.

Hiába a megelőzés, hogy minden használt tárgynak megvan a maga helye, ilyenkor sajnos már ez sem segít. Szerencsére ezekre a jelenségekre is kitaláltak már több megoldást, legyen az klasszikus segítség vagy telefonnal működtethető alkalmazások.

Néhány tipp, hogy könnyedén megtalálja az autókulcsát

Manapság rengeteg féle kulcstartó létezik a piacon, érdemes beszerezni egy színesebbet vagy szokatlan alakút, mely könnyedén kirí a környezetéből.

Ez lehet akár a kedvenc filmjének egy ikonikus emblémája vagy az autó típusának márkajele is. Nem csak a kereshetőséget könnyíti meg, de a táskában is könnyebben kitapinthatóvá válhat.

Kevesen tudják, de kulcs és szilikon tok is többféle méretben és színben kapható. Ha nem szereti a kulcstartókat elég, ha egy szilikon tokot rak kulcsházára. A piacon már mindenféle szín és anyag megtalálható, legyen az szilikon vagy bőr.

Biztonsági szempontból egy-egy ilyen tok akár a karcolástól vagy sérüléstől is megvédheti kulcsházát. Nem muszáj rikító pinket választania, hiszen egy sötétkék is kitűnhet a megszokott fekete sablon helyett.

Ha viszont az elegáns és klasszikus fekete kulcsházat választaná, akkor sincs semmi veszve. A legfeledékenyebbeknek találták ki a bluetooth keresőt, mely a telefonnal összekapcsolva segít megtalálni az autókulcsát vagy egyéb értékeit.

Buzási Éva
Buzási Éva


Szólj hozzá


A Hírek -ban(ben) is.

váltószoknya keret
A váltószoknya és a váltószoknya keret cseréje

Oct , %é 2 Olvasási idő (perc)

Minden autó életében eljön az az idő, amikor a kopó alkatrészek elhasználódnak és cserélni szükséges őket. Ez autótípusonként és használati gyakoriságtól függően változó, azonban előbb utóbb a kopó alkatrészek cseréje nélkülözhetetlen.
Renault kulcs 1 gombos kulcsház
Renault 1 gombos kulcsház cseréje

Sep , %é 1 Olvasási idő (perc)

Nem tudod hogyan kell kinyitni Renault kulcsodat?

Képes leírásunk segítséget nyújt abban, hogyan tudod szétszedni a kulcsházat és kicserélni a benne található elemet, valamint a kulcsszárat.

A vezetés közbeni telefonozás veszélyei - Peppi.hu
A vezetés közbeni telefonozás veszélyei

Nov , %é 2 Olvasási idő (perc)