Bőr üléshuzatok

Időtlen klasszikus - ez a két szó, amely tökéletesen jellemzi a POK-TER bőr üléshuzatok modelljét. A huzatok eleganciát sugároznak, ugyanakkor praktikusak és remekül mutatnak minden autó belsejében. Az a tény, hogy a huzatok teljes egészében a legjobb minőségű eco-bőrből készülnek, biztosítja, hogy az eredeti kárpit jól védett legyen mindenféle nedvesség, szennyeződés és kopás ellen. Abban biztosak lehetünk, hogy ezeknek a huzatoknak köszönhetően nem csupán alapos védelmet, hanem páratlan, egyedi karaktert is kap az autónk.

A huzat középső része egyszínű, azonban többféle szín is rendelkezésünkre áll, a széles választéknak köszönhetően bőven akad miből kiválasztani a számunkra leginkább tetszőt. A középső részt esztétikus szegély választja el az öko-bőrből készült fekete oldalaktól.

Bőr üléshuzatok

A típusspecifikus huzatok olyan üléshuzatok, amelyek ideálisak egy adott autómodellhez. Ha az autó osztott hátsó háttámlával vagy üléssel rendelkezik, a vásárló minden részhez külön huzatot kap. A karfa jelenléte a huzat funkcionalitását is befolyásolja - ha a hátsó ülés támláján található, akkor speciális tépőzáras és cipzáras megoldással élve a kartámaszt bármikor használhatjuk.

Ezen kívül a STANDARD Bőr üléshuzatok teljesen lefedik az üléseket. A huzat hátulja kárpitos anyagból készül, ezzel 100%-os védelmet nyújtva.
Miért anyag és nem eco bőr hátul? Könnyű! A rugalmasságának köszönhetően lehetővé teszi a huzat jobb hozzáigazítását, illeszkedését az üléshez.

Mit kell tudni az anyagáról?

A fő anyag (öko bőr) felépítése, amiből a huzatok készülnek:

Itt a három réteg elve érvényes.

1. Külső réteg - kiváló minőségi ökológiai bőr, tartós és vízálló, nem okoz allergiás reakciókat és biztonságos a gyermekek számára.

2. Erősítő hab - pozitív hatással van a huzatok használatának kényelmére.

3. Stabilizáló bélés - védi a hab alsó részét a mechanikai sérülésektől és megkönnyíti a huzatok összeszerelését.

Rendkívül hasznos és praktikus lehetőség lehet az első ülések háttámláján a kiegészítő zsebek varrása, egyedi kivitelben, a megrendelő kérésére.

Biztonsági/légzsák rendszer

Az oldallégzsákok helyén speciális, láthatatlan varrás fut, melynek köszönhetően a huzat rövid időre sem késlelteti a légzsákok reakcióidejét, amennyiben a helyzet megköveteli azok aktiválását. Ezt igazolja a PIMOT által kiadott B28 biztonsági tanúsítvány is.

PIMOT B28 biztonsági tanúsítvány

Írj kommentet