Ajándék egy autórajongónak

Vészesen fogy az idő, de ötleted sincs, mivel lephetnéd meg autórajongó ismerősödet? Minden évben ugyanaz a dilemma merül fel, keressük, hogy hogyan, s mivel szerezhetünk örömet a szeretteinknek. Hogy megkönnyítsük Neked ezt az elsőre bonyolultnak látszó folyamatot, tennénk néhány javaslatot, amely klassz ajándékként szolgálhat egy autófanatikus számára, de akár olyan személyek számára is, akik a volán mögött dolgoznak.

A kis autós kütyük, kisebb-nagyobb kiegészítők boldoggá teszik a használójukat. Rengeteg olyan tartozék akad manapság, amely ugyan feleslegesnek tűnhet, valójában nagyon is hasznos társ lehet az utak során, s miután elkedtük használni őket, el sem tudjuk képzelni nélkülük az autózás élményét ugyanolyannak. És, hogy mi a legjobb? Az, hogy ezen termékek ára általában nem túl magas.

Hasznosat, kedvező áron? Nem lehetetlen.

1. Napellenző

Napellenző
Két legyet ütnél egy csapásra? Akkor itt a lehetőség!
Ha a hátul utazó gyerkőcök nem különösebben élvezik az autózást, nem tudják lekötni magukat, hasznos megoldás lehet egy mintás napellenző. Amellett, hogy megakadályozza a bántó, zavaró napsugarak behatolását, a kedvenc mesefiguráikkal ellátott napellenző számukra is érdekesebbé, komfortosabbá varázsolja az utazást.

2. Szélvédő takaró

A szélvédő takaró hatékony védelmet nyújt nyáron az erős napsugárzástól, megakadályozza a kormány és a műszerfal felmelegedését. Télen véd a csapadék és a fagy ellen is, sok időt megspórolva nekünk!

3. Bluetooth kihangosító a nagydumásoknak

Autórajongó ismerősöd nem csak a járműszeretetéről híres, hanem arról is, hogy a telefon szinte az arcához tapad, annyit beszél? Akkor a Bluetooth kihangosítót neki találták ki! Használatával jelentősen biztonságosabbá válik a vezetés, hiszen mindkét keze szabaddá válik, valamint nem kell természetellenes pózban sem a fülénél tartania a készüléket, míg a vezetésre összpontosít.

4. Autós mobiltartó

Ha a Bluetooth kihangosítót most kihagynád, akkor figyelmedbe ajánljuk az autós mobiltartóinkat! Használatukkal a telefon mindig kéznél lehet, és a bejövő hívások kezelése is pofonegyszerű, nem kell vezetés közben azzal bajlódnunk, hogy előhalásszuk a készülékünket a zsebünkből, egyéb helyről.

5. Ülésvédő huzat

A gyerekülés alá helyezhető ülésvédő huzat feladata a kárpit védelme a szennyeződésektől. Tisztítása könnyű és gyors, használata pedig nagyon egyszerű!
Elérhető már praktikus tároló rekeszekkel ellátott verzió is!

6. Méretpontos üléshuzat

Méretpontos üléshuzat
Az üléshuzatokat kifejezetten úgy tervezték, hogy megvédjék a kárpitot a leginkább igénybe vett helyeken. A cipzárrendszernek köszönhetően az ülések teljes mértékben megőrzik funkcióikat (pl. dönthetőség).

7. Autós parfüm

Autós parfüm
Igen, jól olvastad, nem autóillatosító, hanem autóparfüm! Isteni, extra illatos ajándék autósoknak.
Tartósabb, intenzívebb illatot biztosít a járműben, mely ikonikus illatokkal megegyező! A legkedveltebb illatok közül válogathatsz, mely lehetővé teszi, hogy a férfiak és hölgyek is megtalálják a kedvencüket a kínálatunkból!

8. Dísztárcsa

Dísztárcsa
A dísztárcsa főbb szerepe az acéltárcsa esztétikus eltakarása, miközben védelmet nyújt a különböző mechanikai behatásoktól. Ellenáll a szélsőséges időjárási körülményeknek, szennyeződéseknek.
Elegáns megjelenést biztosító ajándék autósoknak.

9. Biztonsági öv hosszabbító

Biztonsági öv hosszabbító, arra az esetre, ha probléma merülne fel az eredeti biztonsági öv hosszúságával, túl rövidnek bizonyulna. Mikor fordulhat ilyen elő? Például a gyermekülés beszerelését követően, esetleg terjedelmesebb tárgyak szállítása során.

10. Jégkaparó / jégoldó, ha nem csak a hangulat, de a szélvédő is fagyos

11. Autós rendezők

Autós rendező
Az autózás során használt dolgok tárolásához különféle rendezőket, rendszerezőket kaphatunk, melyek rendkívül hasznos társaink lehetnek az utazásaink során. Használaton kívüli állapotukban pedig igazán kis helyen is elférnek, hiszen többségükben összehajthatóak.

12. Autószőnyeg, akár szövet, akár gumi kivitelben

Kinek ne lenne fontos a járműve tisztasága? Ha szeretnél segíteni az autórajongó barátodnak ebben, szeretnéd megkímélni a bosszankodástól és könnyebbé tennéd a mindennapjait, az autós szőnyegek tökéletes választásnak bizonyulhatnak.

13. Pohártartó, a különféle italok tárolására

A pohártartó talán felesleges beruházásnak tűnhet, ám valójában nagyon hasznos kis szerkezet! A hosszabb utazások során, vagy a melegebb napokon, mikor fontos, hogy sok folyadékot fogyasszunk, jó szolgálatot nyújthat. Használatával nem csak a kényelem érzete nő a járműhasználat során, hanem a biztonság is, hiszen nem tereli el a figyelmünket az, hogy előhalásszuk vizes palackot a rejtekhelyéről.

Kukkants be a Peppi webáruházába, ahol a javasolt termékek mellett még sok más hasznosabbnál hasznosabb, szuper kiegészítőt találsz!

Írj kommentet