Autós hibakód olvasók, akár már magyar nyelven is!

Autós hibakód olvasók, akár már magyar nyelven is!

szerkesztette Buzási Éva

Az autós hibakód olvasók nagy segítséget nyújtanak már az autó tulajdonosoknak évek óta, hiszen számukra is érthető módon jelzik, ha kocsijuk meghibásodott.

Egy-egy hibajelzés ugyanis a legtöbb esetben nem értelmezhető annak kódja alapján. Kimondottan hasznos több autóval rendelkező tulajdonosok és autószerelő műhelyek számára, ahol segít feltárni a meghibásodás forrását. Sok esetben pedig még a megoldásban is segít. Nem mindegy, ugyanis hogy egy-egy alkatrészt javítani vagy cserélni kell-e.

Sokszor megkönnyebbülést okoz, hogy a kattogó hang csupán egy apró beállításon múlik, de lehet éppen a motorban keletkező, hamarosan kialakuló nagyobb gond előjele is, amit ezek az okos kis készülékek, a fedélzeti számítógép segítségével képesek kommunikálni felénk.

Léteznek már bluetooth-os változatok is, amelyek akár okostelefonnal kommunikálva diagnosztizálnak, de vannak külön, önálló készülékként is üzemelő egységek. Ilyen készülékeket pedig találhatunk a peppi.hu, autóskiegészítőkkel foglalkozó webáruházban is.

Bemutatkozik a Foxwell NT301 hibakód olvasó

A portálon találhatunk egyszerűbb hibakód olvasó és törlő készülékeket is, de különálló kézi diagnosztikai eszközöket is.

Ilyen például a Foxwell NT201 és a Foxwll NT301 hibakód olvasó készüléke is, amely már magyar nyelven is elérhető. Az ízléses narancssárga-fekete színben kapható termék egy univerzális eszköz, amely egy 2,8”-os színes kijelzőn részletezi a problémákat.

Rendkívül hasznos információkkal lát el a különböző hibákról és az interneten számos frissítéssel tartható naprakész állapotban.

A fantasztikus kis gép képes az 2000 után gyártott Amerikai, OBD szabványos autókkal, a 2003 után gyártott Európai autókkal, a 2006 után gyártott Ázsiai autókkal és a 2015 után gyártott Ssangyong autóval is együttműködni.

A magyar nyelven kívül pedig elérhető angol, német, francia, spanyol, svéd, portugál, orosz és olasz nyelven is. A mindössze 300 grammot nyomó, 12 centiméteres készülékre 1 éves garanciát is kapunk a telepítőlemez, a műszaki leírás és az USB kábel mellé.

Szólj hozzá

$1 Nap
$2 Óra
$3 Perc
$4 Másodperc
{"en":"New","fr":"Nouveau"} {"en":"Best Selling","fr":"Best Selling"}