Autós hibakód olvasók, akár már magyar nyelven is! - Peppi.hu

Az autós hibakód olvasók nagy segítséget nyújtanak már az autó tulajdonosoknak évek óta, hiszen számukra is érthető módon jelzik, ha kocsijuk meghibásodott.

Egy-egy hibajelzés ugyanis a legtöbb esetben nem értelmezhető annak kódja alapján. Kimondottan hasznos több autóval rendelkező tulajdonosok és autószerelő műhelyek számára, ahol segít feltárni a meghibásodás forrását. Sok esetben pedig még a megoldásban is segít. Nem mindegy, ugyanis hogy egy-egy alkatrészt javítani vagy cserélni kell-e.

Sokszor megkönnyebbülést okoz, hogy a kattogó hang csupán egy apró beállításon múlik, de lehet éppen a motorban keletkező, hamarosan kialakuló nagyobb gond előjele is, amit ezek az okos kis készülékek, a fedélzeti számítógép segítségével képesek kommunikálni felénk.

Léteznek már bluetooth-os változatok is, amelyek akár okostelefonnal kommunikálva diagnosztizálnak, de vannak külön, önálló készülékként is üzemelő egységek. Ilyen készülékeket pedig találhatunk a peppi.hu, autóskiegészítőkkel foglalkozó webáruházban is.

Bemutatkozik a Foxwell NT301 hibakód olvasó

A portálon találhatunk egyszerűbb hibakód olvasó és törlő készülékeket is, de különálló kézi diagnosztikai eszközöket is.

Ilyen például a Foxwell NT201 és a Foxwll NT301 hibakód olvasó készüléke is, amely már magyar nyelven is elérhető. Az ízléses narancssárga-fekete színben kapható termék egy univerzális eszköz, amely egy 2,8”-os színes kijelzőn részletezi a problémákat.

Rendkívül hasznos információkkal lát el a különböző hibákról és az interneten számos frissítéssel tartható naprakész állapotban.

A fantasztikus kis gép képes az 2000 után gyártott Amerikai, OBD szabványos autókkal, a 2003 után gyártott Európai autókkal, a 2006 után gyártott Ázsiai autókkal és a 2015 után gyártott Ssangyong autóval is együttműködni.

A magyar nyelven kívül pedig elérhető angol, német, francia, spanyol, svéd, portugál, orosz és olasz nyelven is. A mindössze 300 grammot nyomó, 12 centiméteres készülékre 1 éves garanciát is kapunk a telepítőlemez, a műszaki leírás és az USB kábel mellé.

Írj kommentet