Mit tudnak a jó minőségű GPS tartók? - Peppi.hu

A GPS tartók közül kétféle típusút tudunk megkülönböztetni. Létezik az univerzális, illetve a típus specifikus fajta.

A tartók mérete és felépítése a legtöbb esetben márkától függően eltérhet egymástól. Általában a gyártó a szélvédő belső felületére tehető tapadó korongos megoldást szokták mellékelni a GPS tartóhoz, hiszen ezt szinte az összes jármű esetében könnyedén felszerelhető, mindenféle szaktudás nélkül is.

A specifikus tartók a legtöbbször kicsit nagyobb méretűek, mint univerzális társaik, de ennek az utóbbinak az előnyei közé lehet sorolni azt, hogy több GPS készülékkel is tudjuk használni.

Hogyan és hova tudjuk felszerelni autónkba a GPS tartókat?

A GPS tartók felépítése változó, hiszen míg régebben valamivel nagyobb szárral voltak ellátva ezek az eszközök, ma a gyártók sorra adják ki az egyre rövidebb szárral rendelkező típusokat.

A rövid tartószárnak köszönhetően sokkal stabilabban tudjuk beletenni a GPS készülékünket a tartóba, ugyanis az menet közben így garantáltan nem fog rezegni, vagy remegni. Ha azonban a GPS tartót semmiképpen nem szeretnénk az autónk szélvédőjére tapasztva tárolni, érdemes lehet más megoldás közül kiválasztani azt, amely számunkra a legszimpatikusabb.

Felrögzíthetjük például a műszerfalra, akár egy ragasztható korong segítségével, de választhatjuk a fix, csavarozható megoldást is, bár ez utóbbit ma már egyre ritkábban szokták alkalmazni.

Manapság ezt a megoldást már csak a speciális GPS tartók esetében szokták leginkább bevetni az autósok. Ezek mellett könnyedén és gyorsan tudjuk a GPS tartónkat az autó szellőzőnyílásaira is felszerelni.

Ha használat közben ez az eszköz elkezd meghibásodni, vagy azt vesszük észre, hogy esetleg teljesen elromlott, akkor lehet gyári verziót, vagy egy igazán jó minőségű utángyártott tartó mellett is dönteni. Az olcsóbb eszközök esetében azonban sokszor előfordul, hogy rövid időn belül meghibásodnak vagy tönkremennek, hiszen tartósságuk meg sem tudja közelíteni a gyári GPS tartókét.

eyusuwusucufo

eyusuwusucufo

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin On Line Amoxicillin 500mg jqo.vlbx.peppi.hu.ubg.op http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

onixewao

onixewao

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin 500mg Amoxil lqj.aoez.peppi.hu.ell.dn http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ewapacuviwan

ewapacuviwan

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Amoxicillin No Prescription Dosage For Amoxicillin 500mg yrj.aqyf.peppi.hu.roh.bp http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

cagonavksas

cagonavksas

http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/ – Buy Amoxicillin Online Amoxicillin No Prescription jbj.htti.peppi.hu.kvn.jr http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

Írj kommentet