Váltógomb csere házilag - Peppi.hu

Valljuk be őszintén, az autónk leggyakrabban használt részei közé tartozik a váltógomb. Hiszen egy kézi váltójú autó esetében rengetegszer használjuk ezt a kiegészítőt. Épp ezért ennek kopása, törése, repedése egy idő után szinte teljesen normális jelenség.

És azt is muszáj belátnunk, hogy bármilyen szuper felszereltségű autóról van szó, az esztétikáját nagyban rontja, ha a váltógomb sérült. Főleg akkor számít, ha eladásra kínáljuk a járművet. Minden esetben szervizhez kell fordulni?

Mivel ez nem befolyásolja az autónk műszaki megbízhatóságát, ezért nem kell szakembertől segítséget kérni, ha szeretnénk kicserélni a váltógombot. Ezeket a gombokat a Peppi.hu-n megtalálhatjuk a legkedvezőbb ár érték arányban.

Szinte az összes autó típus közül válogathatunk. Nem kell külön szakoldalakat felkutatnunk, hanem itt minden egy helyen megtalálható számunkra. Ezek a kiegészítők igazán pénztárca barát megoldások, hiszen akár már 3500 Ft-ért kapunk tökéletes minőségű váltógombot.

Ha megvan a gomb, kell szakember a cseréhez?

Ezek cseréjéhez egy egész kicsi kézügyesség kell csupán, de ha sikerül a régit eltávolítanunk, akkor az új beszerelése semmiképp nem fog gondolt okozni.

Ha mégis megakadnánk valamelyik mozzanatnál, akkor is egy nálunk ügyesebb ember biztos szívesen segítene ebben. Hiszen itt valóban csak a termék díját kell kifizetnünk, de konkrét munkadíj nincsen.

Ha már lecseréljük a váltógombot, érdemes beruházni egy új váltószoknyára is. Hiszen a gomb használata közben a szoknya is ugyanúgy mozog. A bőr felhólyagosodhat, megrepedezhet rajta. Ezeket szintén a Peppi oldalán egy kattintással tudjuk beszerezni magunknak.

Minden kocsiban sokat számít az első benyomás, tehát ha eladásra szánjuk a járművet, akkor nem elég a műszaki állapotát rendbe tetetnünk, hanem a külső problémákat is érdemes orvosolnunk. Hiszen egy szépen karban tartott-akár idős autó is lehet olyan állapotban, ami sokat dob az eladási árán. Ilyen esetekben a Peppi oldaláról kedvező áron szerezhetünk be új kiegészítő alkatrészeket, mint például az ablakemelő panel, a váltó szoknya és váltógomb.

Írj kommentet