TREND line univerzális üléshuzat

A TREND line huzatmodell univerzális, és időtálló sötét grafit színű kárpitszövetből készült. Eredeti, dombornyomott textúrája nem csak vizuális, hanem praktikus érték is, mellyel növelik a használat kényelmét.

Az anyagok csatlakozásai között szegély van bevezetve, ami biztosítja a varrás tartósságát. A huzat színének megválasztása lehetőséget ad arra, hogy még esztétikusabb eredményt érhessünk el a járművünk belsejét figyelembe véve.

A TREND line univerzális üléshuzatok jellemzője a rugalmasság, melynek köszönhetően a huzatok könnyebben alkalmazkodnak a különböző felületekhez, a puhaság és a kiemelt légáteresztő képesség, amelyek fokozzák a kényelmet.
Előnyük a tartósság és az egyszerű karbantartás is, hiszen mosógépben 30°C-on moshatók.

Anyaga nem fog, nem okoz allergiás reakciókat és biztonságos a gyermekek számára egyaránt.

Az üléshuzat felépítése:

- 1. A fejtámlák jó minőségű szövetből készültek

- 2. Hímzéstechnikával készített esztétikus felirat

- 3. Az erősítő szegély egyedi kialakítást nyújt és egyben növeli a huzatok tartósságát is, több színben kapható

- 4. A középső sáv és az oldalsó rész szövetből készült

- 5. A huzat hátsó része és a széle szövet anyagból készült

A csomag tartalma:

- 2 első üléshuzat
- hátsó üléshuzat
- 5 fejtámla huzat
- rögzítési kampók
- összeszerelési, használati útmutató

Biztonsági/légzsák rendszer

Az oldallégzsákok mentén egy speciális, láthatatlan varrás kapott helyet, melynek köszönhetően a huzat nem áll a kinyíló légzsák útjába, nem gátolja, nem késlelteti a reakcióidőt akkor, amikor a legnagyobb szükség lenne azok használatára, aktiválására.
Ezt igazolja a PIMOT által kiadott B28 biztonsági tanúsítvány.

TREND line univerzális üléshuzat

Az üléshuzatokat kifejezetten úgy tervezték, hogy megvédjék a kárpitot a leginkább igénybe vett helyeken. A háttámla és a hátsó ülés huzatai cipzárrendszerrel vannak ellátva, amelynek köszönhetően a huzatok teljes és osztott ülésekkel rendelkező autókban is használhatók. A cipzárrendszerének köszönhetően az ülések teljes mértékben megőrzik funkcióikat (pl. dönthetőség).

Az univerzális huzatok - a személygépkocsik különféle modelljeinek szánt felhasználásuk miatt - nem tartalmazzák az övek és a fejtámlák kivágásait, amelyek elrendezése modellenként eltérő. A huzatok gondos felszerelése és összeszerelése után az összes szükséges lyukat a vásárlónak kell elkészítenie. A huzatok habbal és béléssel laminált anyagokból készülnek, ennek köszönhetően szerkezetük nem lesz repedezett.

TREND line univerzális üléshuzat - dönthetőség

Írj kommentet