Illatozz! - Prémium illatosítók az autódba

Számos dolog hozzájárul ahhoz, hogy az autózás ne csupán egy egyszerű közlekedési forma legyen, hanem valódi élményt nyújtson. Az egyik ilyen apró, ámde fontos részlet, ami fokozza az autózás élvezetét, az az autóillatosító. Amellett, hogy kellemes illatot teremt, egy prémium autóillatosító az autódba valódi stílust és eleganciát kölcsönöz a jármű utasterének.

A Peppi.hu weboldal kínálata igazi kincsesbánya a prémium autóillatosítók terén, és most szeretnénk megosztani veletek néhány kiemelkedő példát.

Lássuk típusonként a legkelendőbb darabjainkat!

Luxus Autóillatosító Dior Sauvage

Luxus Autóillatosító Dior Sauvage

A Dior Sauvage egy igazán intenzív és aromás illat. A legfőbb illatjegyei a levendula, szecsuáni bors, vetiver, geranium, bergamott valamint, az ámbra.

Az illatosítót a visszapillantó tükörre akaszthatod, vagy ha intenzívebb illatot szeretnél, akkor a csipesszel a szellőzőrácsra teheted.

One million

VIP Paco Rabanne 1 million Men autóillatosító

A VIP autóillatosítókat valószínűleg nem kell bemutatnunk senkinek, hiszen egy könnyen elérhető, népszerű illatosítóról beszélünk az esetükben. 

Intenzív és hosszantartó illatot biztosít, elfedi a kellemetlen szagokat. Alkalmas autók, lakások és irodák illatosítására egyaránt.

Coco Mademoiselle női autóillatosító parfüm

Coco Mademoiselle női autóillatosító parfüm

Az alap illatát leginkább a citrusos-virágos típusok közé lehet sorolni. Fejjegyei közé narancs, narancsvirág, bergamot sorolható. A szívjegyei között a jázmin, török rózsa érződik ki legjobban. Kellemes édes illatáról a vanília gondoskodik.

Rouge Parfüm Illatbomba

Rouge Parfüm Illatbomba

Az illatok és az összetevők gondosan kiválasztott kombinációja révén lehetővé teszi, hogy anélkül ússzon az utánozhatatlan illatfelhőben a járműved, hogy túlontúl domináns, vagy zavaró lenne az utasok számára. Továbbá nem zavarja a vezetést és nem vesz el helyet a jármű belső teréből.

Bottled Boss Légfrissítő Parfüm

Bottled Boss Légfrissítő Parfüm

A fejillat szilva, alma és üde citrusok alkotta gyümölcsös illateszenciája minden férfi egyedülálló személyiségét tökéletesen képes kiemelni.

Ez a kiváló minőségű légfrissítő parfüm nem csak a kellemetlen szagokat maszkírozza, hanem hosszan tartó, ellenállhatatlan illatot biztosít a gépjármű utasterében.

Ugye milyen pompásan hangzanak? Mindezek csupán példaként szolgálnak, a Ti kedvenceitekből válogatva. Ezeken felül azonban számos más illat közül válogathatsz kedvedre a kínálatunkban!

Szerezz be Te is egy fantasztikus prémium illatosítót az autódba, és illatozz az év minden napján!

Írj kommentet