ELEGANCE univerzális üléshuzatok

Az univerzális ELEGANCE huzatok vastag velúr anyagból készülnek, finomak, rendkívül puhák és kellemes tapintásúak. Anyagukból fakadóan tartósak és nagyon könnyen tisztíthatók (mosógépben 30C°-on moshatók). Az anyag nem fog össze mást, nem okoz allergiás reakciókat és teljesen biztonságos a gyermekek számára.

Ezen huzatok elmaradhatatlan termékek azon vásárlók számára, akik értékelik, fontosnak tartják az autóbelső magas esztétikáját. A széles színválasztéknak köszönhetően mindenki a saját ízléséhez, illetve a gépjárműve belső teréhez illesztheti a huzatot.

 Az ELEGANCE univerzális üléshuzatokat változatos, élénk színek jellemzik.  

ELEGANCE univerzális üléshuzat - Bordó
ELEGANCE univerzális üléshuzat - Fekete
ELEGANCE univerzális üléshuzat - Sárga
ELEGANCE univerzális üléshuzat - Piros
ELEGANCE univerzális üléshuzat - Kék
ELEGANCE univerzális üléshuzat - Zöld
ELEGANCE univerzális üléshuzat - Szürke
ELEGANCE univerzális üléshuzat - Rózsaszín

Biztonsági/légzsák rendszer

Az oldallégzsákok helyén speciális, láthatatlan varrás fut végig, melynek köszönhetően az üléshuzat rövid időre sem késlelteti a légzsákok kinyílásának idejét, reakcióját, abban az esetben, amennyiben az aktiválásuk szükségessé válik. Pontosan ezt igazolja a PIMOT által kiadott B28 biztonsági tanúsítvány.

A CSOMAG TARTALMA:

- Huzatok az első ülésekre (2 háttámla, 2 ülés)

- Huzat a hátsó ülés háttámlájára (cipzárral szétválasztható)

- Huzat a hátsó ülésre (cipzárral szétválasztható)

- Rögzítéshez szükséges horgok

- Összeszerelési, használati útmutató

Az üléshuzatokat kifejezetten úgy tervezték, hogy megvédjék a kárpitot a leginkább igénybe vett helyeken. A háttámla és a hátsó ülés huzatai cipzárrendszerrel vannak ellátva, amelynek köszönhetően a huzatok teljes és osztott ülésekkel rendelkező autókban is használhatók. A cipzárrendszerének köszönhetően az ülések teljes mértékben megőrzik funkcióikat (pl. dönthetőség).

Az univerzális huzatok - a személygépkocsik különféle modelljeinek szánt felhasználásuk miatt - nem tartalmazzák az övek és a fejtámlák kivágásait, amelyek elrendezése modellenként eltérő. A huzatok gondos felszerelése és összeszerelése után az összes szükséges lyukat a vásárlónak kell elkészítenie. A huzatok habbal és béléssel laminált anyagokból készülnek, ennek köszönhetően szerkezetük nem lesz repedezett.

Írj kommentet