Autó kulcsház és bicskakulcs - Mit csináljak ha kopott, sérült? - Peppi.hu

Autó kulcsház pótlás

Egy autó számtalan alkatrészből tevődik össze, ami elkophat, tönkre mehet. A legtöbb autó tulajdonos próbál vigyázni a jármű állapotára, de sajnos vannak olyan tényezők, amelyek megnehezítik ezt. Ilyen például az idő. Az idő vasfoga keményen elbánik a műanyag és fém alkatrészekkel, meggyengítve szerkezetüket, elősegítve ezzel a törést. Legtöbb esetben egyszerű az alkatrész pótlása, mint például az autó kulcsház csere.

Miért cserélünk kulcsházat?

Használat során előfordul, hogy az autókulcs megsérül, eltörik, elromlik. Ha az elektronika nem sérült, egyszerű dolgunk van: rendelünk egy új – a régi kulcsnak megfelelő – kulcsházat és áthelyezzük a belsejét. A Peppi.hu oldalon széles választékban található autó kulcsházak, bicskakulcsok és indító kártyák.

autó kulcsház

Mindig legyen tartalék

Az autókulcs pótlása gyakran hosszadalmas és bosszantó, mert biztos, hogy pont a legrosszabbkor romlik el, vagy éri baleset az autókulcsot. Éppen ezért nem árt, ha tartunk otthon egy pót kulcsházat. A szállítási idő ugyan általában csak néhány napot vesz igénybe, de ha éppen indulnánk a családdal nyaralni roppant kellemetlen lehet, ha elromlik a kulcs. Ugyanis az új autók kulcsaiban van egy úgynevezett immobiliser, ami vezérli az ajtó zárakat és a motort is. Kulcs nélkül tehát nem lehet beindítani az autót.

Régi, kopott és sérült?

Régi autókulcsaink felújítására tökéletes megoldás a kulcsház cseréje. A folyamatos használattól elkophat, a zsebünkben, táskánkban könnyedén megkarcolódhat az autó kulcsház. A gombok jelzései is elmosódnak, lekopnak, ahogy dörzsölés éri nyomás közben. A króm felületek az idő múlásával bemattulnak, ami valljuk be nem szép látvány. Az autókulcs pótlás, javítás gyakran sokba kerül és időigényes. Ezzel szemben a kulcsház cseréje csak pár percet vesz igénybe, és otthon is elvégezhető.

A Peppi Store webáruházban folyamatosan bővülő kínálattal és akciókkal várjuk régi és új vásárlóinkat. Nézz körül és találd meg az autódhoz megfelelő kulcsházat. Ha pedig óvnád a jövőbeli sérülésektől, válassz hozzá praktikus, méretpontos szilikontokot, akár többféle színben.

Írj kommentet