Rendszámtábla világítás

A 💡rendszámtábla világítás💡 önmagában semmilyen módon sem befolyásolja a jármű működését, mindössze azt a célt szolgálja -azon felül, hogy beragyogja az életedet, persze-, hogy éjszaka, sötétben biztosított legyen a rendszámtábla gond nélküli olvashatósága. A törvényi előírások betartására azonban minden esetben nagyon oda kell figyelni, mert azok be nem tartása könnyedén bírságot és ennek köszönhetően fejfájást, bosszankodást, anyagi terhet vonhat maga után.

Fontos tudni, hogy rendszámtábla világítást csak és kizárólag hátul engedélyezett felhelyezni, külön odafigyelve a világítás erősségére, s színének szabványosságára. Nagy gondot kell fordítani továbbá arra is, hogy minden izzónak égnie kell, mert ha akár csak egy is kiégni látszik, az a rendszámtábla megfelelő olvashatóságának meggátlásához vezethet, mely ugyancsak büntetést jelenthet a gépjármű tulajdonosa, vezetője számára, vagy sikertelen műszaki vizsgát.
Azonban ha a megfelelő szín, az intenzitás és a jóváhagyási jel is megvan, csupán egy, esetleg több kiégett izzó okozza a problémát, munkadíj ellenében kicserélhetik a számunkra a vizsga során, de mi mégis amondók vagyunk, hogy menjünk biztosra. Higgyük el, nem éri meg egy ilyen aprósággal veszélyeztetni a műszaki vizsgán való megfelelést!

Mindenki a saját preferenciájának megfelelően választ a piacon fellelhető rendszámtábla világítások extraszéles kínálatából, viszont tartsuk szem előtt és sose felejtsük, hogy a gépkocsira és annak pótkocsijára csak jóváhagyási jellel ellátott rendszámtábla megvilágító lámpát szabad felszerelni.

A rendszámtábla világítás cseréje részleteiben minden járműnél különbözőképpen zajlik, ezért a csere előtt tájékozódjon a jármű kézikönyvéből.

Az izzót száraz, világos helyen ajánlott kicserélni.

Írj kommentet