Pár ezer forintért átélhetjük egy prémium kategóriás autó élményét - Peppi.hu

Egy bőr kormánykerék és egy hibátlan váltógomb, ez a két elem elengedhetetlen egy luxus autóhoz. Gondoljuk csak bele, hogy bármilyen iszonyat drága autóba ülünk, ha ezek kopottak, akkor az élmény sem ugyanaz. Önálló tételként elég kevés autó típushoz érhető el bőrkormány. Szalonokban ezeket komplett csomagokban árulják igen magas áron. Ha pedig egy koros autóban szeretnénk ilyen kiegészítőt cserélni, akkor felejtsük el a márkaszervizeket, valószínűleg szóba se fognak velünk állni ha nem egy sok millió forintos járgányról van szó.

Ha autónkban a váltószoknya vagy a kormány kopott, repedezett, elhasználódott akkor érdemesebb inkább sort keríteni egy házi cserére, mint szakemberhez fordulni. Ezeknek a kiegészítőknek a cseréjét még egy kis kézügyességgel született hölgy is könnyedén megcsinálja. Első lépésként látogassunk el a Peppi oldalára, ahol kedvünkre nézelődhetünk a kínálatból. Nagyon fontos, hogy mindig a saját autó típusunkhoz gyártott váltószoknyát válasszuk. Az oldalon a középső sávban kimondottan a mi igényeinkre tudjuk igazítani a keresést. Így időt tudunk spórolni magunknak. Pár kattintással otthonukba tudjuk rendelni a terméket.

Eladás- vásárlás és az autóbelső kapcsolata

Mondhatjuk úgy is, hogy egy váltószoknya csere az autó belső tuningjához tartozik. Érdemes akkor is befektetni egy ilyen cserére, ha szeretnénk eladni a kocsit. Hiszen egy kopott váltószoknyás autó első pillantásra is kevesebbet ér majd, mint egy újonnan felszerelt belsejű típus. Ha pedig beruházunk egy új váltószoknyára, érdemes az oldalról még könyöklőt és kapcsológombokat is rendelni. Ezek kis összegű befektetést jelentenek, de esztétikailag rengeteget javítanak az autó belső állapotán.

Ha pedig éppen egy használt autót szeretnénk vásárolni, aminek műszaki állapota kifogástalan, de a belső kiegészítők kopottak, akkor ne szégyelljünk alkudni az árból. Bátran hivatkozzunk a belső kopásokra, repedésekre. Hiszen a későbbiekben mi könnyedén tudjuk majd kicserélni ezeket, de lehet, hogy ezek miatt tudunk lefaragni az árból.

Írj kommentet