csomagtértálca

Csomagtértálca szinte minden autótípushoz

Az általunk forgalmazott csomagtértálca méretpontos és magas oldalperemmel ellátott amelynek a csomagtér védelmében van fontos szerepe.

A csomagtértálca ideális megoldás minden olyan gépjármű tulajdonos számára akinek fontos a 100%-os helykihasználás, ugyanis térkitöltés szempontjából ez egy kiváló beruházás. Rengeteg pozitív tulajdonsággal bír, többek között: csúszásmentes felülettel rendelkezik, mosható, illetve összehajtható.

Talán az egyik legnagyobb előnye a fentebb említett könnyen tisztíthatóság. Egyszerű eltávolítani róla mindenféle szennyeződést, kisállatszőrt, ismeretlen eredetű a használatból származó lerakódást.

A kínálatunkban az anyagát tekintve műanyag és gumi csomagtértálca szerepel. A többféle választási lehetőségnek köszönhetően Ön is megtalálja az igényeinek megfelelőt. Az előállításánál alkalmazott modern technológiának köszönhetően környezetbarát, újrahasznosított műanyag felhasználásával készül.

Elhelyezése nem igényel semmiféle szakértelmet, kialakításából adódóan pedig könnyű, emiatt fizikailag sem okoz megterhelést az autónkba való behelyezése.

Mit kínál a csomagtálcánk?

-Prémium minőséget elérhető áron

-Garanciát több mint öt évre

-Személyre szabott, esztétikus megjelenést

-Kellemetlen szagoktól mentes csomagteret

Webáruházunkban akár néhány kattintással megrendelheti a terméket otthona kényelméből, illetve többféle termék kiválasztása esetén számos kedvezményre tehet szert. A házhozszállításunknak köszönhetően mai napon leadott rendelések akár már másnap kiszállításra kerülnek.

Írj kommentet