gumiszőnyeg

Mit kell tudni róla?

Az oldalunkon fellelhető gumiszőnyeg modellek 100%-ban méretpontosak, legtöbbjük rögzíthető, nem csúsznak el, így a tisztaság garantált az általuk lefedett területen és attól sem kell félni, hogy a pedál alá kerül, mely veszélyes lehet.

Minden gond nélkül, egyszerűen felfogják az esetlegesen kiöntött kávét, üdítőt, s nem mellesleg az aktuális időjárásnak köszönhető nedvességet, sarat, latyakot, magas peremének köszönhetően pedig meggátolják az onnan való kijutást, éppen ezért kisgyerekeseknek kifejezetten ajánlott!

A szövetszőnyegekkel ellentétben hosszabb élettartamra számíthatunk, s az is elmondható, hogy a tisztítása egyszerűbb, pénztárcabarát, mindössze néhány percet, egy szivacsot és egy kis vizet vesz igénybe. Nincsenek elérhetetlen zugai, gyakorlatilag gyerekjáték a használata.
Akadnak kifejezetten gumiszőnyeg tisztítására kifejlesztett tisztítószerek is, melyek további védőréteget biztosítanak, növelhetik a termék élettartamát.
Makacsabb szennyeződés esetén használjon magasnyomású mosót, hogy visszanyerhesse a termék eredeti állapotát! 
Mivel rugalmas anyagból készül, könnyen eltávolítható, visszahelyezhető.

A domború, bordázott felszínű kivitelezés segít, hogy a rárakódott szennyeződéseket akár egyetlen húzással eltávolíthassuk, ledörzsölhessük a lábbelink talpáról, s amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy hosszabb távon rengeteget spórolhatunk az autó tisztításán általuk.

Minden évszakban használható!

Termékeink kiváló anyagokból készülnek, nem kell tartanunk a kellemetlen szagoktól. Mintázatának, változatos színválasztékának köszönhetően pedig nagyon jól mutatnak minden autóban, hozzájárulnak a jármű belső ékesítéséhez.

Minden gumiszőnyegünk garanciális, amely a szövetszőnyegekről gyakran nem mondható el.

 Miért válasszunk gumiszőnyeget autóba?

  • Segítségével könnyen fenntartható a jármű gyári tisztasága
  • Könnyen tisztítható
  • Praktikus
  • Szagtalan
  • Az adott autótípusra egyedileg gyártott, méretpontos
  • Jó ár-érték arány
  • Hosszútávon kiváló befektetés
  • Lábtörlőnek sem utolsó

Zub Olga

Zub Olga

Skoda oktavia

Írj kommentet