A csomagtértálca előnyei - Peppi.hu

A csomagtértálca előnyei

 

Előfordult már, hogy bevásárlás után összeborultak a szatyrok a csomagtartóban, a lisztes zsák kiszakadt, a tej kiborult? Vagy akár a munkádhoz szükséges szerszámok a használatból adódóan piszkosan kerülnek be az autóba, összekoszolva ezzel a csomagteret? A megoldás ezek elkerülésére egyszerű: csomagtértálca. Vagyis egy olyan kiegészítő az autódhoz, ami nem hiányzik, amíg nincs, de elképzelhetetlenné válik nélküle az utazás, amint szerzel egyet. A csomagtértálca egy olyan, magas peremmel ellátott, minden autóhoz márka- és típusspecifikusan illeszkedő műanyag betét, aminek számos hasznos funkciója van.

Miért érdemes csomagtértálcát venni?

A járművek csomagterét gyakran szőnyeg borítja, ami ugyan szép és esztétikus, de könnyedén sérülhet és koszolódhat. A szőnyeg szálai között megragad a piszok, aminek tisztítása hosszadalmas és fáradtságos munka. Nem beszélve a komolyabb szennyeződésekről, mint például a sár vagy az üzemanyag.

Ennek elkerülésére alkalmazzák a csomagtértálcákat, amiket az autó csomagterének belső borítására kell helyezni. Elsődleges célja a védelem, ugyanis a tálca megvédi a csomagtér belső borítását a szennyeződésektől, kopástól, ezzel megőrizve újszerű állapotát. A belső szőnyeg így érintetlen marad, egyszerűbb a tisztítása, és sokáig megőrzi szépségét.

Ezen kívül érdemes megemlíteni, hogy a csomagtértálcák csúszásgátló borításának köszönhetően megakadályozzák a csomagtérben szállított csomagok elmozdulását. A csomagtértálca remek kiegészítője a csomagtér rendező táska, ami segít rendszerezni a holmikat, és rendben tartja a csomagteret.

A csomagtértálca tulajdonságai

A csomagtértálcák viszonylag kemény tartós és strapabíró műanyagból készülnek, amik képesek ellenállni a poros, sáros, meszes szennyeződéseknek, de garantált védelmet nyújtanak az üzemanyagok, a savak és egyéb folyadékok ellen is.

  • 4,5 cm magas perem
  • csúszásgátló felület
  • magas ellenállóképesség
  • tartós műanyagból készült
  • 100 %-ig méretpontos
  • könnyen tisztítható
  • magas minőség
  • szagtalan
  • elegáns matt fekete szín

Magas perem

A csomagtértálcák magas pereme, azaz a medencés kialakításának köszönhetően az esetlegesen kiboruló, kifolyó anyagok a tálcán maradnak, ezzel megvédve a kárpitot a szennyeződésektől. Ráadásul megakadályozza, hogy apró, könnyen guruló szerszámok, vagy alkatrészek ne szóródjanak szét a csomagtérben.

Csúszásgátlós borítás

A termék speciális, csúszásgátló mintázatának köszönhetően az általunk forgalmazott csomagtartó tálcák nem csak esztétikusak, de gátolják a csomagtartóban szállított csomagok szétcsúszását, elmozdulását.

csomagtértálca

Méretpontos

Minden nálunk forgalmazott csomagtértálca egyedi, márka- és típusspecifikus kialakítással rendelkezik. Éppen ezért a megfelelően kiválasztott tálca tökéletesen illeszkedik az autó csomagterébe, minden esetben pontosan körül öleli és lefedi a gyári borítást.

Tisztítás

A tálca könnyen tisztítható, anyaga vízhatlan, így egy vizes rongy segítségével könnyen tisztítható. A csomagtértálca könnyen, egyetlen mozdulattal kivehető, és akár magas nyomású mosóval is tisztítható.

Látogasson el a peppi.hu-ra és válogasson kiváló minőségű, rendkívül kedvező áru csomagtértálcáink közül. Kifejezetten egy típust keres? Használja részletes keresőnket, hogy ne maradjon le semmiről. Netalántán Ford Focus, Suzuki Swift vagy Vitara csomagtértálcát szeretne vásárolni? Nálunk az is van!

Kámán Barnabás

Kámán Barnabás

2002es suzuki swift sedanhoz keresek csomagtértálcát tudnának ebben segíteni.Köszönettel Kámán Barnabás

Írj kommentet